top of page

PRESSE

droppedImage_1.jpg

BIOGRAFI

Det var ved en amatørkonkurrence i Fyns Tivoli i 1958 der var begyndelsen på en lang karriere for 15 årige sanger den og guitarist reimar kristensen. Hans første professionelle job blev samme år ved indvielsen af allesøhallen på Fyn.

 

Det stod ikke skrevet i kortene at han skulle blive en af landets mest popupulære og folkekære kunstnere. Allerede 3 år efter (1961) lå han sammen med Danmarks første rockband -The Cliffters - når. 1 på den danske hitliste med ”How wonderful to know”. Senere udsendte gruppen en stribe plader der alle blev udsendt uden for Danmark .Størst succes blev ”Django” der stadig sælges i Japan. 

Da Reimar i 1963 skulle lanceres som solist fik han kunstnernavnet Johnny Reimar og sammen med The Scarlets turnerede han herhjemme og i de øvrige skandinaviske lande. 
Det blev også til et besøg i det berømte Star Club i Hamburg hvor The Beatles kort forinden havde optrådt. Det var starten på Reimars tyske karriere med ni single udgivelser på tysk. 

I 1964 besluttede Reimar også at synge på modersmålet og det blev bl.a. til ”Lille fregnede Louise”, ”De violer du plukker” ,”Bind dit gule hårbånd”, ”Sikke en fest”, ”Du burde købe dig en tyrolerhat” og mange flere. Det var sidstnævnte der gav ideen til Johnny Reimars populære partyplader der har solgt mere end en million eksemplarer. Her var der grundlag for at optræde med det store partyorkester i landest sportshaller i mere end 25 år. 

I 1977 lancerede Reimar Smølferne herhjemme og den første plade solgte mere end 100 000 eksemplarer på rekord tid. Ved et tilfælde blev The Cliffters gendannet i Tivoli i 1987 og det er foreløbig blevet til flere tusind koncerter over hele landet. Johnny Reimar har også optrådt som studievært i adskillige Tv -programmer som f. eks. ”Kun for sjov”, ”Blind passager” og ”Fællessang på Bakken”. 

I de senere år har Johnny Reimar givet et utal af optrædener med sit populære ”fællessang-show”. Reimar slog i 2000 igennem som ”gud” for de unge og turnerede i en årrække på landets diskoteker og festivaller. Samme år blev han slået til ridder af Malteserordenen. En hæder for sit store velgørende arbejde med børn i Thailand og Grønland.

PRESSE FOTO

Her kan du downloade forskellige pressefotos i høj kvalitet.

Tryk på download, Højreklik og gem filen

Reimar pressefoto SOMMERBILLEDE_1.jpg
Reimar pressefoto.JPG
cliffters 2016.jpg
Reimar pressefoto 1.jpg
Reimar pressefoto crooner_1.jpg
pressefoto TYROLER.jpg
Billede 297.jpg
Reimar_pressefoto_FÆLLESSANG.jpg
ny billede med Niels.jpg
bottom of page